2010-0328

Nu på kvällen dog min hamster. Grät mycket. Mamma har lovat att jag ska få en ny hamster eller ett marsvin. På onsdag ska jag åka och kolla på en marsvinshane (kankse). Det är en beige kastrerad hane som heter Zlatan:)
Sov gott!! //Sara

2010-0326

Idag slutade vi två timmar tidigare än vad vi skulle (halv 1) så jag drog in i centrum ett tag. Köpte en tidning och överstrykspennor till skolan. Sen har jag typ bara kollat på tv hela dan. Gjorde våfflor av smeten som var kvar från igår. Mums.
Kollade på Let´s Dance. Det är verkligen inte bra. Tittade förra året men gillar det inte längre. Har tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Nån som vet nåt...?

Alice in Wonderland:)

I fredags åkte jag Becka och Ida och kollade på Alice i Underlandet (Englesktal & 3D). Den var bra! Den slutade lite dåligt för jag tyckte att ho nskulle stannat kvar.


 



Jag gillar Johnny Depp! Gör ni? :)

                                                                                                                                                                                                                      


Igår 2010-20-03

Igår spelade jag två matcher. En mot Sköndal och en mot Töjnan. Mot Töjnan stod jag i mål och släppte in en boll som var helt mitt fel. Mamma tror att det kan ha med min syn att göra. Men i andra lycades vi göra två mål så det blev lika. Egentligen hade vi vunnit med 3-2 om det inte var för dom där idioterna till domare som lyssnade på deras tränare. Mot Sköndal spelade jag ute. Det var min första match som utespelare på länge. I första lyckades vi klämma in två bollar (som patrik brukar säga). Men i andra gjorde de två mål oxå. Det var i repris som första matchen. I andra var det en spelare som knuffade mig i ryggen och det gjorde asont. Jag hade ont hela kvällen.

Sveriges värsta bilförare

Tittar just nu på sveriges värsta bilförare. Det är roligt. Dom suger verkligen, men det är kanske det som är meningen. Sov så gott nu :)

16/3-10

Har precis spelat sims. Gick väl bra.
Gjorde fruktsallad förut som vi ska ha till i kväll. Glömde göra vaniljsås kom jag på så jag måste göra det innan mamma kommer hem. tror hon kommer snart

Haha

Nu har jag äntligen lärt mig att lägga in en design själv. fixat lite och exprimenterat. det var kul men lyckades inte alltid :P
//Sara

Heej!

Nu har jag skapat min andra blogg :)
Jag tänkte att det kunde vara bra för mig att börja på nytt!
//Sara

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0