100617

Hejsan igen!!
Just nu sitter jag inne i ett litet tält och skriver. Det är lite kyligt men mysigt:), även fast det är på tomten:P Jag har inte så mycket att skriva om så därför säger jag nattinatti<333 Zzzzzzz


Heej!!

Hejsan!
Har glömt att skriva på ett tag. Har inte haft tid och ork. I torsdags hade jag skolavslutning. Den var fett tråkig. Hade en grön "klänning" på mig. Kollade på en film igår (lör 12/6) men kommer inte säga vilken det är för då är jag död:P Men den var en utav mina favvofilmer. Har oxå kollat på Revolutionary Road (Leonardo DiCaprio & Kate Winslet). Den var bra men slutade hemskt.
Jag har blivit uttagen av en jury som vill att jag ska vara med på ett elitläger. Det kommer att vara på gotland den 4/7-9/7. Jag kommer att tacka jag om jag kan åka från öland och tillbaka dit sen. Ska vara med Jojo och Nattis på gotland först och sen åka över till öland, sen ska jag tillbaka till gotland och sen tillbaka till öland igen. Sen när jag har vart på öland ett tag ska jag och Jojo åka hem med silverpilen:P:)
Ses...<33

RSS 2.0